Karmična diagnostika

ZZinka Kosec metodo karmične diagnostike pomagam strankam pri premagovanju težav, s katerimi se srečajo v življenju in jim sami ne znajo najti vzroka ali/in pa se jih nikakor ne morejo rešiti.

Karmična diagnostika je najpogosteje sestavljena iz uvodnega pogovora o namenu prihoda in želenem stanju po srečanju. Nato skupaj s stranko določiva kakšno stanje želiva in s tem ciljem izpeljeva proces. Skozi proces gremo do kraja in časa nastanka težave in jo tam odpraviva. Včasih gremo nazaj nekaj let, včasih gremo do otroštva, včasih v čas nosečnosti, v nekaterih primerih pa tudi v prejšnja življenja.

Ko sprostimo napetosti, ki so nastale, sidramo želeno stanje. Stranko tudi naučim, da to stanje zmore vzpostaviti sama, ko si tega želi ali to potrebuje. Na koncu proces še logično razložim, kaj smo z njim dosegli in zakaj smo določene stvari naredili. Po želji odgovorim na vprašanja.

Karmična diagnostika je pogosto orodje do preskoka v osebni rasti. Še posebej je učinkovita pri ljudeh, ki veliko delajo na svojem osebnem razvoju, ali pa jih življenje pelje tako, da se morajo ves čas nadgrajevati. Potem pa ugotovijo, da jih nekaj ovira in ne morejo narediti prehoda naprej, da se jim ponavljajo isti občutki, iste okoliščine, iste situacije, ki jih ne želijo. V takem primeru lahko s karmično diagnostiko ugotovimo, kje smo pridobili ta vzorec, gremo v tisti trenutek in sprostimo zadržano energijo in čustva ter nevtraliziramo lastna občutja do dotičnega dogodka ali človeka.

Karmična diagnostika traja od 1 do 2 uri. Pred tem vam svetujem lahko in minimalno količino hrane ter pitje vode. Po tem vam priporočam, da si vzamete čas zase, da greste v naravo, prečutite in ponotranjihte občutja, ki ste jih spoznali skozi proces, postavite stvari na svoje mesto, naredite načrte za prihodno delovanje. Dan mora potekati čim bolj harmonično in sproščeno z čim
manj obveznostmi. Odsvetujem družabna okolja, nakupovalne centre, promet, spemljanje kakršnihkoli medijev, uživanje alhkohola, izogibajte se hrupu, močni svetlobi in ostalim faktorje
m, ki vam bi lahko speljali pozornost in energijo stran od vaših lastnih občutij tukaj in sedaj.


Po mojih dosedanjih izkušnjah za eno težavo potrebujemo en obisk in nič več.

V začetku terapije karmične diagnostike veliko strankam karmična diagnostikapostavimo tudi Axis mundi ali
os sveta

Za rezervacijo termina nas kontaktirajte na tel: 040-416-749 ali preko elektronske pošte info@uporabno.si


VTIS udeleženke karmične diagnostike

Že vrsto let se ukvarjam z duhovnim razvojem in iščem poti do sebe. Marsikatero predavanje, delavnico, šolo in terapijo sem že obiskala, a kaj takega kot ob karmični diagnostiki gospe Zinke, še nisem doživela.

Že priprave na obisk so bile zelo zanimive. Pred letom sem prebrala vse knjige gospoda Ogorevca, ki so me zelo pritegnile. Vedela sem, da imam tudi jaz precej težav, ki jih nisem znala razvozlati. Po naključju sem preko svoje hčerke spoznala Zinko. Dogovorili sva se za terapijo, a očitno je vesolje vedelo, da za to še nisem dovolj zrela in mi je poslalo oviro, ki mi je preprečila obisk. Po parih mesecih, pa sem globoko v sebi začutila, da je dovolj in da želim izstopiti iz začaranega kroga. Poklicala sem Zinko in se naročila. Vredno je bilo …
Na terapiji je bilo zelo sproščeno. Iskren pogovor, nekaj solz in veliko smeha… Ko sem med terapijo zagledala lepe, velike, nagajive, vesele in iskrive oči svoje dušice, sem zaznala blažen občutek : “Jaz sem jaz!” Vse ostalo ni omembe vredno. Pomembna sem jaz, hvaležnost, ki kipi v mojem srcu in zaupanje, ki živi v moji duši. Edino, kar sem si želela in si želim še vedno je to, da bi znala v svojem srcu ohranit ta občutek, ta nebeški mir in to neizmerno veselje, ki se je rodilo ob teh lepih, velikih, nasmejanih in nagajivih očeh.

Z lepimi občutki in hvaležnostjo, a brez pričakovanj, sem odhajala od Zinke. A čudeži so se vrstili drug za drugim. Starši in  sestra so me sprejeli tako ljubeče, kot še nikoli. Radost, igrivost in veselje so me spremljali več kot teden dni. Vsi so mi govorili, da sem drugačna, da imam spremenjen glas, da izžarevam svetlobo,… Zdi se mi, da sem postala malček bolj zbrana, da se mi je izboljšal spomin in da sem postala bolj pogumna- upam si povedati tudi kaj, kar si prej ne bi upala.

Zinka, najlepša hvala za to čudovito izkušnjo in za igrivost ter radost, ki sta napolnili moje srce in mi polepšali precej dni v teh, zame trenutno zelo ” težkih”, časih.

Darja