KARMIČNA DIAGNOSTIKA V ŠPORTU

Skozi športno pot sem osebnostno zelo napredovala. V nekem trenutku sem ugotovila, da ne glede na obseg vloženega truda dolečenih stvari ne morem zagotoviti, jih vedno razložiti logično, ne morem jih načrtovati … moram jih začutiti.

Danes drugim športnikom pomagam to začtutiti tudi s karmično diagnostiko. Pomagam jim pri premagovanju težav, s katerimi se srečajo v življenju in jim sami ne znajo najti vzroka ali/in pa se jih nikakor ne morejo rešiti. Posega v subtilnejše plasti človekove osebnsti, za katere vemo, da obstajajo, vendar jih ne znamo ali zmoremo krmiliti. Tako pogosto ti vzorci krmilijo naše življenje, (ne)uspehe, odnose itd.

Karmična diagnostika je najpogosteje sestavljena iz uvodnega pogovora o namenu prihoda in želenem stanju po srečanju. Nato skupaj s stranko določiva kakšno stanje želiva in s tem ciljem izpeljeva proces. Skozi proces gremo do kraja in časa nastanka težave in jo tam odpraviva. Včasih gremo nazaj nekaj let, včasih gremo do otroštva, včasih v čas nosečnosti, v nekaterih primerih pa tudi v prejšnja življenja.

 

Ko sprostimo napetosti, ki so nastale, sidramo želeno stanje. Stranko tudi naučim, da to stanje zmore vzpostaviti sama, ko si tega želi ali to potrebuje. Na koncu proces še logično razložim, kaj smo z njim dosegli in zakaj smo določene stvari naredili. Po želji odgovorim na vprašanja.

Karmična diagnostika je pogosto orodje do preskoka v osebni rasti. Še posebej je učinkovita pri ljudeh, ki veliko delajo na svojem osebnem razvoju, ali pa jih življenje pelje tako, da se morajo ves čas nadgrajevati. Potem pa ugotovijo, da jih nekaj ovira in ne morejo narediti prehoda naprej, da se jim ponavljajo isti občutki, iste okoliščine, iste situacije, ki jih ne želijo. V takem primeru lahko s karmično diagnostiko ugotovimo, kje smo pridobili ta vzorec, gremo v tisti trenutek in sprostimo zadržano energijo in čustva ter nevtraliziramo lastna občutja do dotičnega dogodka ali človeka.

Karmična diagnostika traja od 1 do 2 uri. Pred tem vam svetujem lahko in minimalno količino hrane ter pitje vode. Po tem vam priporočam, da si vzamete čas zase, da greste v naravo, prečutite in ponotranjihte občutja, ki ste jih spoznali skozi proces, postavite stvari na svoje mesto, naredite načrte za prihodno delovanje. Dan mora potekati čim bolj harmonično in sproščeno z čim manj obveznostmi. Odsvetujem družabna okolja, nakupovalne centre, promet, spemljanje kakršnihkoli medijev, uživanje alhkohola, izogibajte se hrupu, močni svetlobi in ostalim faktorjem, ki vam bi lahko speljali pozornost in energijo stran od vaših lastnih občutij tukaj in sedaj.

Po mojih dosedanjih izkušnjah za eno težavo potrebujemo en obisk in nič več.

Za osebni pogovor me lahko kontaktirajte na tel: 040-416-749 ali preko elektronske pošte info@uporabno.si.