Akademija Akcija

aa

Akademija Akcija, zavod za aktivni razvoj, Karantanska cesta 2A, 1230 Domžale je bila ustanovljena marca 2016, kot dodatna oblika podjetja Spirit Star, ki se je ukvarjalo z izobraževanjem. Takrat smo želeli razširiti svoje delovanje ne samo na izobraževanje, pač pa temu izobraževanju dati nov višji pomen in ga prilagoditi posamezniku. S časoma se je izkazalo, da je to prava pot in smo zelo hitro vsa  izobraževanja peljali le še na ta način. Sodelujemo z večjimi izobraževalnimi organizacijami kot so (Glotta nova d.o.o., VSŠKV, CDI Univerzum, Doba d.o.o. itd.).

Delujemo na področju razvoja posameznika glede na zaposlitvene kompetence  in tudi glede na razvoj osebnostne sposobnosti tako obvladovanja vsakdanjih obremenitev, kot v smeri osebnega in duhovnega razvoja posameznika.

Korporativni velnes je naš paradni konj. Predstavlja našo vizijo, da dobro počutje iz velnesa prenesemo v vsak dan posameznika. Glede nato, da je današnji človek večino svojega časa na delovnem mestu, se osredotočamo na to, da bi dobro počutje prenesli na delovno mesto.

 

Osnovni podatki:

Akademija Akcija, zavod za aktivni razvoj

Karantanska cesta 2A, 1230 Domžale

Davčna številka: 32972300

Matična številka: 7033257000

Trr: IBAN SI56 6100 0001 3115 232 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)